kloden resirkulering

kloden resirkulering
the planet

tirsdag 14. april 2020

De nære ting


I den situasjonen vi befinner oss i så har hverdagen for de fleste av oss endt opp i hjemmet. Vi har hjemmekontor, hjemmeskole, hjemmelunsj med mere. Vi har rett og slett blitt knyttet til hjemmet på en enn sterkere måte enn hva vi har vært før. Dette gjør at de nære ting får en ny betydning.





Vi er i hjemmet og vi må forholde oss til hjemmet på en litt ny måte. For mange har dette innebåret at de har startet å rydde i skuffer og skap. Andre har tatt det hele enda lenger og har begynt å pusse opp, male stuen og byttet ut gamle møbler som ikke lenger er så hyggelige.



Uansett hvordan man har reagert på denne situasjonen så har «de nære ting» fått en ny betydning. Noen av oss har begynt å kjøpe blomster for å dekorere og for å skape hygge i hjemmet. Andre har ønsket å gjøre hjemmet sitt litt hyggeligere, litt penere og litt mer behagelig å være i. Det er tross alt her vi skal befinne oss de neste 3 måneder muligens.


Men det er ikke kun tingene i hjemmet som er viktig, det er også hvordan vi har det. Hvordan paret har det sammen, eller hvordan du som lever alene har det med deg selv. Å ta vare på relasjoner, å gi litt støtte og varme er blitt viktig. Gjennom å bekrefte de du bor sammen med så styrker du de bånd som hjelper for å komme over denne spesielle situasjonen.


Personlig så har jeg begynt å ta på kona mer enn hva jeg pleier. Den fysiske bekreftelsen har vært viktig for meg. Båndene som binder oss sammen som mennesker er viktig. De er ekstra utfordret når vi ikke har anledning til å møtes ute, på restaurant, på trening eller over en kopp kaffe. Men vi blir bevisst på dem. De nære ting teller! De er limet i vår tilværelse.




Husk på å gi dine nære og dine kjære varme og omsorg, det er den viktigste gaven vi kan gi hverandre i denne tid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar